Pronájem komerčního prostoru, Plzeň, 256 m2 - kancelář - sklad

Cena: 43 700 Kč/měsíc
Druh: kancelářské prostory
Typ: pronájem
Okres: Plzeň - město
Lokalita: Plzeň 3
PENB: G
Aktualizace: 13.06.2024 13:49
Číslo zakázky: 6531210
Stav: výborný
Vlastnictví: jiné
Počet pater: 9
Patro: 2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Výtah: ano
Nabízíme k pronájmu kancelářské a skladovací prostory v ulici Edvarda Beneše, Plzeň. Aktuálně je možný pronájem komplexu ve 2. NP budovy. Dispoziční rozdělení prostor nabízí 8 kancelářských místností, 2 skladové či technické a příslušenství - podrobná specifikace výměr jednotlivých místností je k dispozici u makléře zakázky. Část kanceláří je vybavena klimatizací. Ke kancelářím je v příslušenství kuchyňka a sociální zařízení.
K pronájmu lze využít rozšířenou nabídku služeb - rychlé připojení k internetu optickým kabelem (symetrie 50/50), venkovní parkovací plochy.

Kanceláře jsou ve velice dobře udržovaných budovách areálu v ulici Edvarda Beneše, Plzeň. V přízemí budovy je reprezentativní recepce, která slouží pro všechny nájemce kanceláří. Rovněž služba jídelny v přízemí je k dispozici uživatelům těchto reprezentativních prostor.
Realitní makléř:

Michal Marek
tel: 725293215

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 105 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop