Pronájem byty 2+kk, 82 m2 - Plzeň - Jižní Předměstí

Cena: 19 900 Kč/měsíc
Informace k ceně: včetně provize
Druh: byt 2+kk
Typ: pronájem
Okres: Plzeň - město
Lokalita: Plzeň
Ulice: Goldscheiderova 2881/11
PENB: B
Aktualizace: 05.09.2024 11:24
Číslo zakázky: 59474
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 68 m2
Počet pater: 5
Patro: 5
Postaveno z: jiné
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Ve výhradním zastoupení nabízíme k pronájmu PENTHOUSE 2+kk o celkové užitné ploše 82m2. Kolaudace 1.7.2024 Nemovitost disponuje sklepem a 2x garážové stání!!! Ojedinělý střešní byt s terasou projektu TriaglPark se nachází v budově „A“. Jedná se o nejhezčí výhled PENTHOUSU Lodge z celého projektu směr Plzeň jih. V dálce Radyně a Šumavské pohoří. Jednotka řešena ve velmi vysokém standardu. Revoluční IP systém (Automatické přivolání výtahu do přízemí po příchodu rezidenta zvenku a mnoho dalšího), vnitřní strojní sádrové omítky s gletovaným povrchem, vinylové podlahy, dlažba venkovní žaluzie, stylová koupelna a další designová řešení. Kuchyně včetně spotřebičů. Zálohy na služby nesjou součástí nájmu.
Projekt Triangl Park Plzeň představuje unikátní koncept rezidenčního bydlení v Jižní části Plzně – Bory.
Pokud se nespokojíte se standardem a očekáváte od vlastního bydlení jen to nejlepší, pokud toužíte o nemovitosti s nádherným výhledem a terasou v posledním patře se skvělím zázemím, je tato nabídka přímo pro Vás.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 128 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop