Pronájem slunného bytu 2+kk s balkónem, 60 m2, Plzeň - Černice

Cena: 17 500 Kč/měsíc
Informace k ceně: Služby 2 100,- + elektřina a plyn.<BR>Přepis energ
Druh: byt 2+kk
Typ: pronájem
Okres: Plzeň - město
Lokalita: Plzeň 8-Černice
Ulice: Vstupní
PENB: G
Aktualizace: 19.06.2024 20:39
Číslo zakázky: 6627670
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 748 m2
Obytná plocha: 60 m2
Počet pater: 4
Patro: 3
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Výtah: ano
Parkoviště: ano
Hledáte nájemní bydlení? Jste nároční a nechcete dělat kompromisy? Tak prosím čtěte dál. Nyní najdete v mé nabídce byt 2+kk s podlahovou plochou 60 m2, který se nachází ve 3NP. Slunný jako léto samo. V prostorném obývacím pokoji naleznete pohodlnou sedací soupravu a světlou, nadčasovou kuchyň. Balkón s posezením Vás vybízí k odpolední kávě. Útulná ložnice se nachází přímo naproti koupelny. O uskladnění věcí se postarají prostorné vestavěné skříně, které naleznete v předsíni a ložnici. Bytová jednotka je kompletně vybavena a náleží k ní sklep, můžete se tedy ihned nastěhovat.

Černice je část statutárního města Plzeň, nachází se na jihovýchodě města v městském obvodu Plzeň 2-Slovany a zčásti vytváří i samostatný obvod Plzeň 8-Černice. V severovýchodní části obvodu je postaveno nákupní centrum Olympia Plzeň s multikinem, poštou a mnoha menšími obchody, obchodní dům Kika i benzínová čerpací stanice. Vzdálena cca 8 minut chůze od této nemovitosti. Ve starší zástavbě je zrekonstruovaná Tyršova základní škola, která dětem na prvním stupni nabízí vyučování dle programu „Začít spolu“. V nové obytné zóně, byla postavena nová mateřská škola. V městském obvodě Plzeň 8 byl vybudován sportovní areál s moderním fotbalovým hřištěm, tenisovými kurty a hřištěm pro plážový volejbal.

Poplatky činí 2 200,- Kč + elektřina a plyn, které si nájemník převádí na sebe. Nastavení záloh tedy záleží na osobní spotřebě.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, těším se na setkání v podobě prohlídky.
Realitní makléř:

Barbora Mikšíčková
tel: 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 24 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop