Pronájem bytu 3+1, 90 m2, Americká ul., Plzeň

Cena: 14 000 Kč/měsíc
Druh: byt 3+1
Typ: pronájem
Okres: Plzeň - město
Lokalita: Plzeň 3
Ulice: Americká
PENB: G
Aktualizace: 14.06.2024 21:09
Číslo zakázky: 6626080
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 604 m2
Obytná plocha: 90 m2
Počet pater: 3
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Nabízíme pronájem prostorného, světlého bytu 3 +1 o užitné ploše 90 m2 v ulici Americká.

Byt je po rekonstrukci a nachází se v přízemí domu s orientací všech obytných místností do vnitrobloku. V této části domu jsou pouze dva přízemní byty se samostatným vchodem z ulice a malou společnou chodbou za uzavřenými hlavními dveřmi, což zajišťuje dostatek soukromí.

Sestává ze tří navzájem průchozích pokojů (žádný z pokojů nemá samostatný vstup!), kuchyně, koupelny s WC a prostorné předsíně. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s indukční varnou deskou s elektrickou troubou, bez myčky. V koupelně je umístěna pračka, jinak je byt bez vybavení. V koupelně je podlahové vytápění.

Vytápění a ohřev vody je řešen plynovým kotlem. Ohřev vody v kuchyni je průtokovým ohřívačem.
Okna jsou dřevěná. Světové strany - pokoje východ a kuchyně jih.

Dům se nachází na hlavní třídě, byt je ale situovaný celý do vnitrobloku, s částečným výhledem do zahrady (ta není k užívání). Klidné a slušné bydlení!

Byt je k nastěhování dle dohody. Nájemné činí 14.000,- Kč plus poplatky za služby 500,- Kč/osobu. Elektřinu, plyn a internet si zájemce převádí na sebe. Vratná kauce ve výši dvou měsíčních nájmů včetně služeb, provize RK 14 tis. Kč + DPH 21%.
Realitní makléř:

Jan Zedníček
tel: 724189356

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 27 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop