Pronájem luxusního bytu 2+kk, 59 m2, Plzeň - Jižní Předměstí

Cena: 19 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: Přepis energii na nájemníka. Služby 3 000,- Kč.
Druh: byt 2+kk
Typ: pronájem
Okres: Plzeň - město
Lokalita: Plzeň 3
Ulice: Poděbradova
PENB: G
Aktualizace: 17.06.2024 08:57
Číslo zakázky: 6554340
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 347 m2
Obytná plocha: 59 m2
Počet pater: 8
Patro: 3
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Výtah: ano
Parkoviště: ano
Hledáte moderní a stylové bydlení v centru Plzně? Přesně takový skvost najdete nyní v mé nabídce. Jedná se o kompletně vybavený, designový byt o podlahové výměře 59 m2. Dispozice bytové jednotky je 2+kk a náleží k ní balkón, sklepní kóje a parkovací místo v podzemní garáží. Můžete se prakticky ihned nastěhovat, posadit se na pohodlnou sedací soupravu a relaxovat po náročných pracovních dnech. V nadčasové kuchyni se Vám bude vařit samo, se zaručeným výsledkem. Pro milovníky odpočinku a originality se stačí přesunout do ložnice. Když ulehnete do dokonalé postele, budete se doslova vznášet.

Velkou přidanou hodnotou je poloha této nemovitosti. Občanská vybavenost je kompletní a vzdálena jen pár kroky. Obchodní centrum Plaza je vzdáleno pouze 7 minut chůze. Obstaráte tam vše od nákupu potravin, oblečení či jiných potřeb. MHD vyřeší přepravu po blízkém okolí. Pro milovníky kultury mám skvělou zprávu, možná poprvé v životě se Vám naskytne příležitost mít divadlo téměř za domem. Gastronomický zážitek zanechá spousta vyhlášených podniků, jimiž je Plzeň proslulá.

Město kultury, piva, průmyslu a zábavy – tak je možné stručně představit Plzeň, metropoli západních Čech. Město na soutoku čtyř řek, Radbuzy, Mže, Úhlavy a Úslavy, založil roku 1295 český král Václav II.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala budu Vám k dispozici na případnou prohlídku.
Realitní makléř:

Barbora Mikšíčková
tel: 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 54 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop