Pronájem plně zařízeného bytu 2kk (včetně klimatizace) s garážovým stáním, Květná - Plzeň

Cena: 16 500 Kč/měsíc
Informace k ceně: + záloha za služby a energie 3.500,-Kč (elektřina,
Druh: byt 2+kk
Typ: pronájem
Okres: Plzeň - město
Lokalita: Plzeň 2-Slovany
Ulice: Květná
PENB: G
Aktualizace: 15.06.2024 20:09
Číslo zakázky: 6546050
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 51 m2
Počet pater: 4
Patro: 4
Balkon: ano
Sklep: ano
Výtah: ano
Hledáte pronájem pěkného nadstandardně zařízeného bytu včetně klimatizace v centru Plzně a zároveň na klidném místě mimo hlavní komunikaci? Rádi relaxujete po práci na kole, in-linech nebo při tenise?

Pak mám pro Vás byt v krásném prostředí u řeky Radbuzy, kolem které vede cyklostezka, u domu je tenisový klub, jehož členové mohou využívat i bazén. Nedaleko domu se rovněž nachází Škoda sport park s inline dráhou, skateparkem a několika hřišti na basket či plážový volejbal. Zkrátka ideální místo pro aktivní odpočinek.

Byt o dispozici 2+kk se nachází ve 4.NP domu s výtahem z roku 2010. Součástí pronájmu je sklep umístěný v suterénu domu. Velkou výhodou je vyhrazené kryté parkovací stání v suterénu domu. Byt s jihozápadní orientací je plně vybavený, stačí si donést osobní věci a můžete okamžitě bydlet. Kuchyňská linka disponuje sklokeramickou varnou deskou, elektrickou troubou, zabudovanou chladničkou s mrazákem, mikrovlnou troubou a myčkou. V obývacím pokoji se nachází prostorná rohová sedací souprava, jídelní stůl se židlemi, konferenční stolek, TV stolek a také televize. Z obývacího pokoje je vstup na prostorný balkon s výhledem na tenisové kurty. Ložnice je kromě postele vybavená velkými skříněmi. Další vestavěná skříň se nachází v předsíni. Byt má velkou koupelnu s rohovou vanou, toaletou, bidetem a dále pračkou a sušičkou.

Pokud hledáte opravdu klidné místo pro bydlení s možností aktivního trávení volného času v širším centru města, je pro Vás tento byt ideální volbou. Byt je k nastěhování od 1.9.2024.
Realitní makléř:

Petr Franěk
tel: 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 85 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop