Prodej rodinného domu - Plzeň - Východní Předměstí

Cena: 9 900 000 Kč
Informace k ceně: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního s
Financování:na hypotéku za 42 639 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Plzeň - město
Lokalita: Plzeň
Ulice: Habrmannova 1630/21
PENB: G
Aktualizace: 03.06.2024 20:48
Číslo zakázky: 05389
Stav: nutná rekonstrukce
Zastavěná plocha: 85 m2
Výměra pozemku: 153 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: studna
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Balkon: ano
Naše společnost Vám zprostředkuje prodej řadového rodinného domu s vlastními komerčními prostorami v žádané části Plzně 2 - Slovany. Dům disponuje celkovou užitnou plochou 250 m2 a je situován v klidné lokalitě na předměstí, což zajišťuje výbornou dostupnost do centra města, zároveň ale nabízí klid pro bydlení.

Dům se skládá z dvou bytových jednotek o dispozici 1+2, což umožňuje komfortní bydlení pro více generací, nebo možnost pronájmu. Přízemí domu je věnováno komerčním prostorům o dispozici 1+1, které včetně sociálního zázemí a samostatné garáže poskytují ideální příležitost pro podnikání (např. kanceláře, obchody či služby). Všechny inženýrské sítě včetně elektřiny, plynu, veřejného vodovodu a kanalizace jsou k dispozici. Topení je řešeno ústředním plynovým topením, ohřev vody pomocí bojleru a karmy.

Dům je určen k celkové rekonstrukci, což Vám dává skvělou šanci přizpůsobit si interiéry podle vlastních představ s možností půdní nástavby pro další rozšíření bydlení či komerčních prostor. Tím se rovněž otevírá možnost výrazného zhodnocení investice.

Lokalita Slovany je dobře dostupná jak veřejnou, tak automobilovou dopravou, a je plně vybavena veškerou občanskou vybaveností.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.
Realitní makléř:

Helena Stráníková
tel: 420734570033

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 226 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop