Prodej, Byty 2+kk, 60,6 m2 - Plzeň - Bydlení Skvrňany

Cena: 5 475 544 Kč
Informace k ceně: Včetně DPH a poplatků. Garážové stání a sklep není
Financování:na hypotéku za 23 583 Kč měsíčně
Druh: byt 2+kk
Typ: prodej
Okres: Plzeň - město
Lokalita: Plzeň
Ulice: Františka Kováříka
PENB: B 67 kWh/m2/rok
Aktualizace: 27.08.2024 16:37
Číslo zakázky: 758-VD
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 6
Patro: 5
Postaveno z: jiné
Vodovod: obecní
Topení: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Vybavený byt 2+kk k okamžitému nastěhování v novostavbě s východní orientací o podlahové ploše 60,6 m2 s balkonem přístupným přímo z obývacího pokoje i ložnice o celkové velikosti 8,7 m2 se nachází v 5. nadzemním podlaží budovy v developerském projektu Byty Skvrňany. Novostavba projektu se nachází v atraktivní lokalitě Plzeň - Skvrňany s kompletní občanskou infrastrukturou a dobrou dostupností do centra Plzně.

Byt je kompletně vybaven nábytkem na míru navrženým bytovým architektem (veškeré vybavení v celkové hodnotě cca 450 tisíc je zahrnuto do nabídkové ceny. Stavební provedení bytu bylo realizováno s vysokým důrazem na kvalitní zpracování.

K bytu náleží parkovací místo v garážové hale v ceně 368 000,- včetně DPH a sklepní kóje v ceně 120 000,- Kč včetně DPH, které nejsou součástí ceny.
Náš developerský projekt nabízí další bytové jednotky s dispozicí 2kk (i bez nábytkového vybavení), které naleznete zde: www.byty-skvrnany.cz

V docházkové vzdálenosti od projektu je škola, školka, dětské hřiště, zdravotnické zařízení a ostatní služby, stejně jako bezpočet míst k aktivnímu trávení volného času. Dalším benefitem je nově vznikající obchodní centrum v této městské části, které bude vzdáleno pouhých 5 minut pěšky od domu. Umístění projektu zajišťuje ideální dostupnost do centra Plzně z tramvajové zastávky Skvrňany vzdálené 3 minuty od domu. Velmi rychlá je též dostupnost na D5 a nově otevřenou rychlostní komunikaci směr Karlovy Vary.

V developerském projektu Bydlení Skvrňany je možné navštívit vzorový byt a spojit jeho návštěvu s prohlídkou vybrané bytové jednotky. Pro více informací a osobní prohlídku kontaktujte prodejce tohoto projektu.
Realitní makléř:

Anna Vershyhora
tel: 420778728750

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 122 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop