Prodej světlého bytu 1+kk v Plzni na Borech o dispozici 20,09 m2

Cena: 2 099 000 Kč
Financování:na hypotéku za 9 040 Kč měsíčně
Druh: byt 1+kk
Typ: prodej
Okres: Plzeň - město
Lokalita: Plzeň 3
Ulice: Skupova
PENB: C 76 kWh/m2/rok
Aktualizace: 18.05.2024 16:41
Číslo zakázky: 6522820
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 20 m2
Patro: 2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Výtah: ano
Máte rádi prostory, kde na Vás hned po vstupu dýchne příjemné útulno? Prostory, kde se cítíte bezpečně, kde máte vždy vše po ruce a neplatíte zbytečné náklady na energie? Tento byt splňuje vše to, po čem toužíte, pokud hledáte bydlení těchto rozměrů a atmosféry.

Bytová jednotka se nachází ve 2. nadzemním podlaží panelového domu ve Skupově ulici v městské části Bory. Jednotka je situována na jih, tedy je světlá a má příjemnou energii. Celková užitná plocha bytu je 20,09 m2. Je v původním udržovaném stavu.

Bytový dům je zasazen do zeleně v blízkosti nákupního centra Luna a základní školy. V okolí najdeme spoustu možností, jak trávit volný čas. Pár minut od domu si lze zahrát tenis, minigolf, projít se, či si lehnout do trávy v lokalitě Borského parku, fakultní nemocnice je pět minut chůze a u domu staví autobus, který Vás přiblíží centru města.

Bytová jednotka je vhodná pro jedince v rámci startovacího bydlení, pro seniory, kteří již nepotřebují mnoho životního prostoru, či jako investiční nemovitost pro následné pronajímání. Plzeň, jako univerzitní město, byty podobného charakteru miluje:-).

Ještě si nejste jisti, že je byt právě pro Vás? Domluvte si se mnou schůzku a já Vám toto fajn místo k životu ráda ukážu.

Těším se na Vás:-)
Realitní makléř:

Lucie Marečková
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 34 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop